Dimarts, 27 de juliol de 2021 - Edició 1097
La República

Aragonès insta l’Estat a portar una proposta a la taula de diàleg: “Espero que constati la voluntat d’afrontar debats”

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha instat el govern espanyol a portar una proposta a la taula de diàleg. Durant la sessió inaugural de les Jornades del […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Pere Aragonès, ha instat el govern espanyol a portar una proposta a la taula de diàleg. Durant la sessió inaugural de les Jornades del Cercle d’Economia, aquest dimecres, el cap del Govern ha subratllat que “una societat madura no ha de tenir por a afrontar tots els debats”. “Veurem si es constata que és la voluntat de l’Estat. Espero que sí”, ha afegit. Aragonès confia que la negociació amb Madrid serveixi per buscar “acords” que passin per la decisió de la ciutadania. Davant l’empresariat català, el president ha demanat el traspàs a la Generalitat del port de Barcelona, l’aeroport del Prat i del consorci de la Zona Franca.

Aragonès ha insistit que les relacions público-privades s’han de reequilibrar per disminuir el benefici privat i augmentar-ne el social.