Dilluns, 27 de març de 2023 - Edició 1705
La República

Aragonès defensa Catalunya com a “terra d’oportunitats digitals”

ACN Barcelona – Pere Aragonès ha defensat aquest dimarts al vespre Catalunya com a “terra d’oportunitats digitals”. “Som una terra d’oportunitats que us acull amb els braços oberts, us ofereix […]

Agències 28/02/2023

ACN Barcelona – Pere Aragonès ha defensat aquest dimarts al vespre Catalunya com a “terra d’oportunitats digitals”. “Som una terra d’oportunitats que us acull amb els braços oberts, us ofereix tot el suport i tot l’acompanyament en les vostres iniciatives”, ha afegit el president del Govern durant la recepció oficial a Catalunya amb motiu de la celebració del Mobile World Congress, que s’ha celebrat al Palau de la Generalitat. Aragonès també ha posat en valor “el coneixement, l’expertesa i la capacitat de pensar en gran”. “Per això avui Catalunya i Barcelona actuen com a capital de la tecnologia i l’economia digital”, ha afirmat el president cap de l’executiu català.

Aragonès ha ressaltat “la voluntat de seguir creixent” i ha celebrat que hi segueixi havent empreses que aposten per establir-se a Catalunya. També s’ha mostrat satisfet que Barcelona segueixi essent la seu del Mobile World Congress.

En aquesta línia, el president del Govern ha agraït la confiança als representants de les empreses presents a la recepció i ha fet una crida a què més firmes inverteixin a Barcelona i al país. “A Catalunya trobareu els millors aliats per fer realitat els vostres projectes”, ha assegurat.

De la seva banda, la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà, ha destacat que “la transformació feminista del Govern també ha de deixar empremta en el sector TIC”. La consellera ha assegurat que la presència de les dones en el sector tecnològic va guanyant pes però ha encoratjat els presents a la recepció a afavorir-la i impulsar-la. “La digitalització no serà possible si no tenim en compte el talent i la veu de les dones”, ha conclòs.