Dilluns, 26 de setembre de 2022 - Edició 1523
La República

Aproven una moció al Senat perquè el govern espanyol enllesteixi el corredor mediterrani l’any 2025

ACN Tarragona.-El Senat ha aprovat aquest dimecres al matí una moció del grup de Junts reclamant al govern espanyol que compleixi el calendari d’execució de les obres del corredor mediterrani […]

Agències 23/06/2021

ACN Tarragona.-El Senat ha aprovat aquest dimecres al matí una moció del grup de Junts reclamant al govern espanyol que compleixi el calendari d’execució de les obres del corredor mediterrani perquè estigui a punt l’any 2025. La moció s’ha transaccionat i ha comptat amb 156 fots a favor, 103 abstencions i només tres vots en contra. La senadora Assumpció Castellví, que ha defensat la moció, ha destacat que la infraestructura és “un element estratègic fonamental pel desenvolupament econòmic i empresarial de tota la costa Mediterrània”, a més a més de ser “un promotor de la sostenibilitat i de lluita contra el canvi climàtic”.

En paral·lel, Castellví ha reclamat també un corredor de mercaderies d’ample europeu per l’interior del Camp de Tarragona per evitar el pas de 14.460 combois de mercaderies –un 13% amb càrregues perilloses- per les poblacions de la costa.