Dilluns, 2 d'agost de 2021 - Edició 1103
La República

Applus compra l’empresa espanyola Enertis per reforçar la seva divisió d’energies renovables

ACN Madrid.-Applus ha adquirit l’empresa espanyola Enertis, especialitzada en la generació d’energia solar fotovoltaica i l’emmagatzematge energètic. En una nota publicada aquest dilluns, Applus ha assenyalat que l’operació suposa “un […]

Avatar
Agències 05/07/2021

ACN Madrid.-Applus ha adquirit l’empresa espanyola Enertis, especialitzada en la generació d’energia solar fotovoltaica i l’emmagatzematge energètic. En una nota publicada aquest dilluns, Applus ha assenyalat que l’operació suposa “un reforç important per al sector renovable”, un mercat que considera “d’alt valor estratègic pel seu potencial de creixement”. Tot i que l’import de l’operació no ha transcendit, Applus ha informat que Enertis va facturar vora 20 MEUR l’any 2020. La companyia, fundada l’any 2007, ha completat més de 2.500 projectes amb una potència instal·lada de 135 GW i compta amb una plantilla de 200 treballadors repartits en 13 oficines. El seu principal mercat és l’Estat, però també opera als Estats Units i l’Amèrica Llatina.

A partir d’aquesta adquisició, Enertis passarà a formar part de la divisió ‘Energy & Industry’ d’Applus. Pel vicepresident d’aquesta àrea, Javier López-Serrano, l’operació permetrà a Applus “accelerar l’expansió en el sector solar”, una activitat on “s’espera un fort creixement durant els pròxims anys”.