Dimarts, 29 de novembre de 2022 - Edició 1587
La República

Anul·len les rues del carnaval de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina

ACN Sant Feliu de Guíxols.-Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro han anunciat que suspenen les rues del carnaval del 2021 que s’havien de […]

Agències 23/09/2020

ACN Sant Feliu de Guíxols.-Els Ajuntaments de Sant Feliu de Guíxols, Platja d’Aro i Santa Cristina d’Aro han anunciat que suspenen les rues del carnaval del 2021 que s’havien de fer el 12, 13 i 14 de febrer. Els consistoris han consensuat aquesta decisió amb les federacions i associacions de colles de carnaval, que representen 44 entitats. Els tres carnavals fa anys que estan agermanats i treballen conjuntament en la preparació de les rues. Habitualment hi participen unes 60 colles de tota la demarcació i hi ha 4.000 participants desfilant i desenes de milers de persones al públic. Amb l’objectiu de minimitzar els riscos de contagis, els tres consistoris han decidit anul·lar les rues i evitar aglomeracions.

Ara, cada municipi buscarà una alternativa diferent al carnaval per mantenir l’esperit de la festa, ja sigui de forma virtual o en petit format. L’objectiu és que s’eviti l’efecte crida que generen les rues de la Costa Brava centre per a la resta de poblacions de les comarques gironines.