Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Antonio Banderas i Maria Casado dirigiran i presentaran la 35a edició dels Premis Goya

ACN Barcelona.-L’actor, director i productor Antonio Banderas i la periodista i presidenta de l’Acadèmia de Televisió, Maria Casado, dirigiran i conduiran la 35a edició dels Premis Goya, que s’entregaran, com […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-L’actor, director i productor Antonio Banderas i la periodista i presidenta de l’Acadèmia de Televisió, Maria Casado, dirigiran i conduiran la 35a edició dels Premis Goya, que s’entregaran, com ja es va anunciar, el 27 de febrer al Teatre del Soho CaixaBank de Màlaga amb connexions i intervencions des d’altres ciutats espanyoles. Banderas i Casado s’estrenaran com a presentadors dels Goya en una gala on hi participaran actors, actrius i cineastes espanyols i internacionals. Mariano Barroso, president de l’Acadèmia de Cinema espanyola, ha explicat que van arribar a un acord amb Banderas perquè fos ell amb la seva productora Teatro Soho TV i al teatre que va fundar, qui presenti i dirigeixi els “pròxims premis Goya” acompanyat per Casado.

“És un honor i un privilegi posar-nos al servei de la gran família del cinema espanyol”, ha destacat Banderas. Per la seva part, Casado ha admès que serà un gran repte i que li fa una il·lusió molt gran “formar part d’una gala històrica a tots els nivells”. L’Acadèmia del Cinema espanyola ha recordat que la gala s’adaptarà a la nova situació amb restriccions d’aforament i extremant les mesures que marquin les autoritats sanitàries, i serà “una cerimònia responsable, solidària, emocional i propera, en la qual es posarà en valor l’art, el talent, la creativitat i la imaginació del món del cinema”. Com ja es va anunciar anteriorment, en aquesta edició es permetrà competir “excepcionalment” pel·lícules que no s’hagin estrenat als cinemes. Entre altres anuncis es va explicar que es limitarà a una sola persona els agraïments de vuit categories dels Premis Goya i que un director podrà optar a la categoria de direcció novell per un segon llargmetratge si el primer l’havia codirigit amb més directors i sempre que aquest no hagués estat nominat a la categoria.