Divendres, 30 de juliol de 2021 - Edició 1099
La República

Antoni Morral pren el relleu com a nou delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona

ACN Barcelona.-Antoni Morral ha pres el relleu com a nou delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona aquest dijous, en una reunió amb el seu predecessor en el càrrec, […]

Avatar
Agències 17/06/2021

ACN Barcelona.-Antoni Morral ha pres el relleu com a nou delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona aquest dijous, en una reunió amb el seu predecessor en el càrrec, Juli Fernández. A l’acte de relleu, que ha tingut lloc a la seu de la Delegació, Morral ha dit que la seva prioritat en aquesta nova responsabilitat és “acostar la gestió” de l’executiu català al territori per “servir” la ciutadania, a més de “captar les inquietuds i necessitats” dels municipis. També advocarà per buscar “la màxima eficiència” i per evitar “que se solapin gestions” entre les diferents administracions, “respectant sempre la sobirania municipal”.

Nascut a Cerdanyola del Vallès l’any 1957, Antoni Morral és diplomat per la UAB en Ciències de l’Educació. Va iniciar trajectòria institucional a l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i al Consell Comarcal del Vallès Occidental. També va ser diputat a la Diputació de Barcelona entre el 1995 i el 2003, i entre el 1999 i el 2003 president de l’Àrea de Medi Ambient de la mateixa institució. A més, ha estat alcalde de Cerdanyola del Vallès entre el 2003 i el 2009 i diputat al Parlament de Catalunya des del 2017 fins a l’actualitat.