Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

ANPE Catalunya se suma a les reclamacions de l’Institut Martí i Franquès de Tarragona per reduir ràtios a l’aula

ACN Tarragona.-ANPE Catalunya, sindicat de l’Ensenyament Públic, ha mostrat el seu suport a l’Institut Martí i Franquès de Tarragona on s’ha denunciat que les actuals ràtios de les classes, amb […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Tarragona.-ANPE Catalunya, sindicat de l’Ensenyament Públic, ha mostrat el seu suport a l’Institut Martí i Franquès de Tarragona on s’ha denunciat que les actuals ràtios de les classes, amb grups amb més de 30 alumnes, és inviable amb el compliment de les mesures sanitàries que es recomanen als centres escolars. ANPE reclama a Educació que reforci la seguretat amb mesures complementàries, com mascaretes Fpp2 per a tots els professors o per a aquells que gestionen grups nombrosos. També exigeix al Departament que ampliï les infraestructures del centre, “ja que aquest disposa de zones per poder-ho dur a terme”. El professorat s’està preparant per si cal confinar grups a l’ESO o per impartir de manera semipresencial el batxillerat.

L’Institut ja ha demanat més espais per descongestionar les aules i l’assignació de més professorat. El centre també ha demanat la presència d’una infermera algunes hores. El sindicat denuncia que part del professorat està patint “una certa angoixa”, sobretot als grups de batxillerat amb més de 30 alumnes. El claustre del Martí i Franquès està executant “un pla acordió”, amb mesures més restrictives.