Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023
Edició 1771

Els Països Catalans al teu abast

Dijous, 01 de juny del 2023

Anna Vives Tarrés es converteix en la primera delegada del Govern a Andorra

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El Govern ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Anna Vives Tarrés com a delegada del Govern a Andorra per als pròxims quatre anys. Es tracta de la primera delegada a representar l’executiu català al país amb l’objectiu de reforçar la relació amb les institucions andorranes. Amb els darrers nomenaments de les delegades a Andorra, el Japó i al Brasil, el Govern ja té 20 representants a l’exterior, repartits entre Europa, Amèrica, Àfrica i Àsia. El Govern va aprovar al maig de l’any passat l’obertura de la delegació a Andorra, juntament amb les oficines a l’Àfrica Meridional, Corea del Sud i el Japó.

Vives va néixer a la Seu d’Urgell l’any 1974 i és llicenciada en Filologia Catalana per la Universitat de Barcelona i màster en Direcció de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra–Barcelona School of Management. També té diplomatures de postgrau en lideratge i governança local de la Universitat Autònoma de Barcelona i en Tècniques i mitjans de comunicació de la Universitat de Lleida.

Publicitat

Durant la seva trajectòria professional, Vives ha treballat tant a Catalunya com al Principat d’Andorra, on ha estat vinculada professionalment a entitats del tercer sector. També ha treballat a l’administració catalana en projectes transfronterers. Més recentment la seva activitat professional s’ha centrat en la direcció de l’Agència de Notícies Andorrana.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió