Dimarts, 15 de juny de 2021 - Edició 1055
La República

Àngel Llàcer y Manu Guix estrenaran el musical ‘Cantando Bajo la Lluvia’ aquesta tardor al Tívoli

ACN Barcelona.-Àngel Llàcer i Manu Guix obriran la nova temporada del Teatre Tívoli a l’octubre amb el musical de gran format ‘Cantando Bajo la Lluvia’, de la mà de la […]

Avatar
Agències 30/07/2020

ACN Barcelona.-Àngel Llàcer i Manu Guix obriran la nova temporada del Teatre Tívoli a l’octubre amb el musical de gran format ‘Cantando Bajo la Lluvia’, de la mà de la promotora Nostromo Live. Després dels èxits de ‘La Jaula de las Locas’ y ‘La Tienda de los Horrores’, la parella artística afronta la creació del seu tercer gran musical al costat de la coreògrafa Miryam Benedited. El càsting per escollir l’elenc arrencarà al setembre. La producció portarà a l’escenari un dels grans musicals de la història del cinema. Dirigida per Gene Kelly (també protagonista) y Stanley Donen ‘Cantando Bajo la Lluvia’, narra de forma irònica la transición del cinema mut al sonor i les dificultats dels professionals i artistes per adaptar-se a les noves tècniques.

La producció comptarà amb una trentena d’actors i ballarins a l’escenari. Les audicions per escollir l’elenc arrencaran el mes de setembre a Barcelona i es desenvoluparan en dues fases. La primera, a partir del dia 17, servirà per escollir l’elenc actoral protagonista, amb tres papers masculins i dos de femenins. Els aspirants hauran d’acreditar un “elevat nivell” de domini del claqué i el jazz.