Dimarts, 22 de juny de 2021 - Edició 1062
La República

Anem x Feina veu amb preocupació la victòria de Cañete a Pimec i diu que la patronal “ha fet eleccions per quedar igual”

ACN Barcelona.- L’associació d’empresaris Anem x Feina ha dit que veu amb preocupació la victòria d’Antoni Cañete a les eleccions de Pimec. La patronal, que donava suport a la candidatura […]

Avatar
Agències 25/02/2021

ACN Barcelona.- L’associació d’empresaris Anem x Feina ha dit que veu amb preocupació la victòria d’Antoni Cañete a les eleccions de Pimec. La patronal, que donava suport a la candidatura d’Eines Pimec encapçalada per Pere Barrios, ha assegurat en un comunicat que Pimec “ha fet eleccions per quedar igual: caduc i antic”. Segons assenyalen, Cañete pren el relleu de Josep González “per mantenir la mateixa complicitat amb les institucions de l’estat espanyol i la manera de fer poc transparent”. Anem x Feina afegeix que “no s’entén per què (Pimec) continua sent una institució de referència per la Generalitat tenint en compte que el seu esforç es dedica més a mantenir la seva pròpia estructura que no pas a defensar els interessos de l’empresariat català”.