Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Andorra registra una nova mort que eleva a disset el nombre de defuncions amb covid-19

ACN Andorra la Vella.-El govern d’Andorra ha informat aquest dissabte de la defunció d’un usuari amb coronavirus del centre sociosanitari El Cendre. D’aquesta manera, el nombre total de víctimes mortals […]

Avatar
Agències 04/04/2020

ACN Andorra la Vella.-El govern d’Andorra ha informat aquest dissabte de la defunció d’un usuari amb coronavirus del centre sociosanitari El Cendre. D’aquesta manera, el nombre total de víctimes mortals derivades de la covid-19 s’eleva a les 17. En total, al país hi ha registrats 466 casos positius, 428 dels quals són actius. Entre aquests positius, hi ha 93 sanitaris i un total de 47 persones es troben ingressades a l’hospital, 16 d’elles a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

El ministre de Salut Andorrà, Joan Martínez Benazet, també s’ha referit a la proposta d’Oriol Mitjà, basada en el desconfinament esglaonat i seguint el patró invers que es va dur a terme per l’episodi de confinament. En aquest sentit, ha indicat que en un principi “aquesta no és l’estratègia plantejada per Andorra”, i ha afegit que la segona fase comença per fer un anàlisi d’anticossos a la població per conèixer el nombre de contagis i defenses reals dels ciutadans.