Diumenge, 26 de setembre de 2021 - Edició 1158
La República

Ampli dispositiu policial en un desnonament que la PAH intenta aturar a Lleida

ACN Lleida.-Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu policial des de quarts de vuit del matí al carrer Alcalde Fuster de Lleida, on la PAH intenta aturar el desnonament […]

Avatar
Agències 09/10/2020

ACN Lleida.-Els Mossos d’Esquadra han desplegat un ampli dispositiu policial des de quarts de vuit del matí al carrer Alcalde Fuster de Lleida, on la PAH intenta aturar el desnonament de Ramon Toló, un home de 64 anys que viu amb una dona de 41 i el pare d’ella de 70, al número 4. Fins a dos quarts d’onze del matí hi ha hagut dos enfrontaments entre policia i activistes. En el primer, els Mossos han desallotjat els activistes de davant el portal i durant el segon han detingut una persona. Al pis també hi ha tres gossos i una quarantena de gats. És el segon dia que s’intenta desallotjar el pis. El primer intent es va fer dilluns però la PAH el va aconseguir aturar.

Ramon Toló té llogat el pis des de fa sis anys i va acollir pare i filla quan aquests van ser desnonats fa dos anys del carrer Alsamora de Lleida. Toló ha reconegut que feia un any que no pagava el lloguer perquè li van retirar l’atur però que havia anat pagant el que podia fins que es va assabentar de la denúncia del propietari.