Dimecres, 4 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

American Airlines no preveu restablir connexions amb Barcelona fins a l’estiu de l’any vinent

ACN Barcelona.-La companyia aèria American Airlines no preveu restablir connexions internacionals amb Barcelona fins a l’estiu del 2021, uns mesos més tard del que és habitual, en el context de […]

Avatar
Agències 01/07/2020

ACN Barcelona.-La companyia aèria American Airlines no preveu restablir connexions internacionals amb Barcelona fins a l’estiu del 2021, uns mesos més tard del que és habitual, en el context de la pandèmia del coronavirus i de la caiguda dràstica del moviment aeri que ha comportat aquesta crisi en l’àmbit global. En concret, la companyia nord-americana reprendrà els vols des de l’aeroport internacional O’Hare de Chicago i des del John F. Kennedy de Nova York. En canvi, la firma també ha anunciat que deixa d’operar els vols entre Barcelona i l’aeroport Charlotte de Carolina del Nord. American Airlines connectava també la capital de Catalunya amb Miami, però no ha donat detalls sobre si el mantindrà o no.

L’empresa també ha anunciat que, igualment l’estiu del 2021, reprendrà les connexions des de l’aeroport de Nova York, el de Filadèlfia i el de Miami amb el de Madrid.