Dimecres, 22 de setembre de 2021 - Edició 1154
La República

Alstom fabricarà vuit trens per a les línies 1 i 2 de la xarxa ferroviària de Santo Domingo

ACN Santa Perpètua de Mogoda.-Alstom fabricarà vuit trens del model Metrópolis, de tres vagons cada un, per a les línies 1 i 2 de la xarxa ferroviària de Santo Domingo, […]

Avatar
Agències 24/08/2021

ACN Santa Perpètua de Mogoda.-Alstom fabricarà vuit trens del model Metrópolis, de tres vagons cada un, per a les línies 1 i 2 de la xarxa ferroviària de Santo Domingo, la capital de la República Dominicana. Segons ha informat l’empresa aquest dimarts en un comunicat, els dos primers combois arribaran a la ciutat un any i mig després de la firma del contracte. A banda d’aquesta nova adjudicació, el centre que la companyia té a Santa Perpètua de Mogoda ja ha subministrat 46 trens per a la xarxa ferroviària de la ciutat des de l’any 2009, que sumen un total de 138 vagons. Gràcies a l’ampliació de la flota, les línies de tren de la capital podran disposar de combois formats per sis vagons en hora punta i per tres vagons en les franges de menor activitat.

Els nous vehicles també comptaran amb un nou sistema d’il·luminació LED, connexió wifi i un nou sistema d’informació i alerta, tant per als passatgers com pel personal de la xarxa.A data d’avui, Alstom ha venut més de 6.000 trens del model Metrópolis a tot el món, incloent-hi ciutats com Barcelona, Àmsterdam, Buenos Aires o Santiago de Chile, entre d’altres.