Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Almirall nomena a l’italià Gianfranco Nazzi com a nou conseller delegat

ACN Barcelona.-Almirall ha anunciat aquest dimecres el nomenament de l’italià Gianfranco Nazzi, fins ara vicepresident executiu de mercats internacionals a la farmacèutica Teva, com a nou conseller delegat. A través […]

Avatar
Agències 03/02/2021

ACN Barcelona.-Almirall ha anunciat aquest dimecres el nomenament de l’italià Gianfranco Nazzi, fins ara vicepresident executiu de mercats internacionals a la farmacèutica Teva, com a nou conseller delegat. A través d’un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), la companyia ha detallat que el directiu passarà a ocupar el càrrec el pròxim 1 de maig, assumint les funcions que fins ara duia a terme Mike McClellan. A principis d’any, McClellan –també responsable financer del grup català- va ser nomenat conseller delegat interí després que el belga Peter Guenter decidís posar fi a la seva etapa de tres anys i mig al capdavant d’Almirall i marxés a la farmacèutica alemanya Merck.

Segons el president d’Almirall, Jorge Gallardo, Nazzi “posseeix un reconegut lideratge dins la indústria farmacèutica i aportarà una gran experiència en les àrees clau de la companyia”. “Estic segur que oferirà tot el que és necessari per portar Almirall al següent nivell” ha afegit.Nazzi és llicenciat en Ciències Econòmiques i Bancàries per la Universitat d’Udine (Itàlia) i posseeix un màster en administració d’empreses per la Universitat Bocconi de Milà. Abans d’incorporar-se a Teva, el directiu va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat en companyies com AstraZeneca, GSK o Ely Lilly, treballant en les àrees comercials i de direcció general en països com el Regne Unit, Itàlia, Sèrbia o els Estats Units. La seva etapa a Teva ha durat ser anys, i durant aquest període ha ocupat els càrrecs de vicepresident de medicines d’especialitat a Europa i ha estat president i conseller delegat de la divisió de mercats emergents.