Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1530
La República

Almenys set identificats en una protesta per reclamar la llibertat de Pablo Hasel a Tarragona

ACN Tarragona.-Els Mossos d’Esquadra han identificat almenys set persones en la protesta per demanar l’alliberament de Pablo Hasel, celebrada aquest dissabte al vespre a Tarragona. Al final de la concentració, […]

Agències 20/03/2021

ACN Tarragona.-Els Mossos d’Esquadra han identificat almenys set persones en la protesta per demanar l’alliberament de Pablo Hasel, celebrada aquest dissabte al vespre a Tarragona. Al final de la concentració, els manifestants han recriminat als agents que estiguessin identificant a dos joves pel seu origen a pocs metres de l’acció. Després de cridar proclames antifeixistes i de propinar algun insult, s’han viscut moments de tensió quan els agents han colpejat alguns dels manifestants. Tot seguit, han identificat a més joves. A un d’ells, l’Aleix Fresquet, l’han citat a declarar aquest diumenge a la comissaria de Campclar i l’han acusat de resistència a l’autoritat i de no facilitar el seu document d’identitat.

La protesta ha aplegat una cinquantena de persones davant de l’Estàtua dels despullats, on els participants han reclamat la llibertat de Pablo Hasel així com la llibertat d’expressió. Durant l’acció, han llegit un manifest reivindicatiu i hi ha hagut una actuació musical del cantant Baino di lion.