Diumenge, 2 d'abril de 2023 - Edició 1710
La República

Àlex Susanna serà el nou director d’art de la Fundació Vila Casas

ACN Barcelona.-L’escriptor Àlex Susanna serà el nou director d’art de la Fundació Vila Casas a partir del gener del 2020, en substitució de Glòria Bosch. Susanna s’incorporarà a la institució […]

Agències 01/10/2019

ACN Barcelona.-L’escriptor Àlex Susanna serà el nou director d’art de la Fundació Vila Casas a partir del gener del 2020, en substitució de Glòria Bosch. Susanna s’incorporarà a la institució al novembre per poder fer traspàs amb l’actual directora. Entre altres càrrecs, Susanna ha estat director de la Fundació Caixa Catalunya La Pedrera, director adjunt de l’Institut Ramon Llull i president de l’Agència Catalana de Patrimoni Cultural. Actualment, Susanna comissaria l’exposició ‘Maillol Hovart’ a un altre dels museus de la institució, els Espais Volart.

El nomenament el va fer públic ahir al vespre el president de la Fundació, Antoni Vila Casas, durant la inauguració de la nova presentació del fons de pintura del Museu Can Framis. Susanna s’incorporarà al càrrec a partir del novembre. De la seva banda, Bosch seguirà desenvolupant els projectes iniciats per ella i previstos per al 2020 i 2021.El nou director d’art ha considerat el càrrec “un magnífic repte” i ha explicat que li agradaria fer de Can Framis i dels Espais Volart “un dels principals epicentres de la vida cultural barcelonina”.