Dimecres, 16 de juny de 2021 - Edició 1056
La República

Alerten de la concentració “permanent” de persones a la plaça del Dipòsit de Lleida sense distanciament

ACN Lleida.-L’Associació de Veïns de Jaume I ha alertat de la concentració “permanent” de persones a la plaça del Dipòsit de Lleida sense respectar les normes de seguretat contra la […]

Avatar
Agències 29/10/2020

ACN Lleida.-L’Associació de Veïns de Jaume I ha alertat de la concentració “permanent” de persones a la plaça del Dipòsit de Lleida sense respectar les normes de seguretat contra la covid-19. Asseguren que moltes no utilitzen la mascareta correctament, que no hi ha distanciament social i que es formen grups de gent que porten a aglomeracions. A més a més, asseguren que s’hi venen “productes i serveis de dubtosa procedència”. Per tot plegat, els veïns han reclamat a la Paeria i el Govern que facin complir la Llei en aquesta zona del Centre Històric i lamenten que l’activitat “descontrolada” provoca que al final de la jornada quedi la via pública plena de deixalles.

Segons l’Associació de Veïns, les forces de seguretat no actuen en aquesta zona de forma suficient, no pas per negligència, sinó per “directrius polítiques febles i poc interessades en restituir l’ordre públic i la convivència al barri que viu en constant angoixa”.