Dilluns, 27 de setembre de 2021 - Edició 1159
La República

Alejandro Fernández (PPC): “Una taula de diàleg amb una comunitat autònoma no és una negociació Palestina-Israel”

ACN Barcelona.-El president del PPC, Alejandro Fernández, ha defensat que la taula de diàleg entre el govern espanyol i una comunitat autònoma “no és en cap cas una negociació Palestina-Israel”. […]

Avatar
Agències 14/09/2021

ACN Barcelona.-El president del PPC, Alejandro Fernández, ha defensat que la taula de diàleg entre el govern espanyol i una comunitat autònoma “no és en cap cas una negociació Palestina-Israel”. En una entrevista a ‘La 2 i Ràdio 4’, el dirigent dels populars ha considerat que en el cas de Catalunya hi ha “un problema greu de desobediència per part d’una comunitat autònoma”. I ha reclamat que la reunió d’aquest dimecres es faci amb “llums i taquígrafs”. “Que es faci acte de la reunió i sabrem de què es parla. No tindria cap problema si a la reunió es parlés de l’aeroport, de sanitat o d’ensenyament”, ha afegit. D’altra banda, també ha criticat la “visió cesarista” del president del govern espanyol, Pedro Sánchez.

Alejandro Fernández ha lamentat que l’única notícia sigui si “sa majestat”, en referència a Pedro Sánchez, anirà a la taula de diàleg, que finalment se celebrarà demà dimecres a Barcelona. En canvi, segons el president del PPC, l’important és saber de què es parlarà i l’ordre del dia. Sobre aquestes qüestions, ha criticat que hi hagi una “opacitat absoluta”. La Ricarda no és DoñanaPel que fa a l’ampliació fallida de l’aeroport del Prat, el president del PPC ha defensat que “la Ricarda no és Doñana” i ha afegit que tenint en compte un concepte maximalista no hi hauria cap carretera a Espanya ni al món perquè “a cada lloc on s’ha construït una cosa, hi havia un espai natural”. “Si resulta que a Catalunya no es pot ampliar res, cap infraestructura, ens quedarem així”, ha afirmat tot apuntant que darrere hi ha una “visió ideològica”.