Divendres, 30 de setembre de 2022 - Edició 1527
La República

Alejandro Fernández: “La ciutadania no es mereix una Diada constantment de confrontació o d’insults”

ACN Barcelona – El president del PPC, Alejandro Fernández, ha afirmat que “la ciutadania no es mereix una Diada constantment de confrontació o d’insults”. “Abans només ens insultaven a aquells […]

Agències 11/09/2022

ACN Barcelona – El president del PPC, Alejandro Fernández, ha afirmat que “la ciutadania no es mereix una Diada constantment de confrontació o d’insults”. “Abans només ens insultaven a aquells que no som separatistes i ara s’insulten, fins i tot, entre ells”, ha afegit. Un fet que demostra, segons el president dels populars, que el procés és “divisiu” i que “destrueix tot el que toca”. “Amb deu anys hem passat de diades d’hostilitat, després de cansament i ara d’indiferència. Molts catalans estan tips”, ha dit. Fernández ha fet aquestes declaracions des del barri de la Barceloneta de la capital catalana que, segons ha dit, reflecteix millor la “Catalunya real”.

El president del PPC ha defensat una Catalunya on es defensin “els drets i llibertats de tots els catalans, pensin el que pensin”. I ha demanat que hi hagi poders públics que apostin “per la concòrdia i no per la divisió, la confrontació i l’insult”.