Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023
Edició 1884

Els Països Catalans al teu abast

Divendres, 22 de setembre del 2023

Alcarràs posarà el nom de Carla Simón a un carrer o plaça del municipi per retre-li homenatge

|

- Publicitat -

ACN Alcarràs – L’Ajuntament d’Alcarràs (Segrià) dedicarà un carrer o plaça del municipi a Carla Simón com a mostra d’agraïment a la directora per la visualització que està donant a la localitat l’Os d’Or obtingut per la seva pel·lícula ‘Alcarràs’ a la Berlinale 2022. Aquesta serà una de les mesures que es concretaran a la comissió formada per representants de les diferents entitats culturals alcarrassines i regidors de tots els partits amb representació al consistori per concretar i programar els actes que es faran enguany a la població per reconèixer la feina de Simón. El Ple municipal va aprovar dijous per unanimitat una moció, presentada inicialment pel grup d’ERC, on es plantejaven aquests i altres reconeixements a la directora catalana.

L’Ajuntament d’Alcarràs ja té decidit dedicar un espai públic del municipi a Carla Simón però també valora altres accions com ara programar esdeveniments culturals periòdics per posar encara més en valor la figura de la directora catalana al territori. “Tenim un seguit d’idees a sobre de la taula i hem de veure entre tots quines podem implementar”, va indicar l’alcalde Jordi Janés. Amb aquest objectiu, es crea una comissió amb representants d’entitats i grups polítics.  

Publicitat

Així mateix, el consistori li oferirà ser l’encarregada de llegir el pregó de la Festa Major d’enguany. “És evident que aquest èxit de la Carla Simón i el seu equip de tècnics i actors a Berlín ens ha refermat com a referent de pagesia tradicional i productes fructícoles de qualitat i li hem d’agrair”, va assenyalar Janés.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió