Divendres, 1 de juliol de 2022 - Edició 1436
La República

‘Alcarràs’ ja és la pel·lícula espanyola amb més espectadors de l’any

ACN Barcelona – ‘Alcarràs’, el film de Carla Simón distingit amb l’Os d’Or al Festival de Berlín, ja és la pel·lícula espanyola més vista d’aquest any, fregant els 300.000 espectadors, […]

Agències 26/05/2022

ACN Barcelona – ‘Alcarràs’, el film de Carla Simón distingit amb l’Os d’Or al Festival de Berlín, ja és la pel·lícula espanyola més vista d’aquest any, fregant els 300.000 espectadors, segons dades de Comscore. En la quarta setmana d’exhibició, continua sent la cinta més vista en més de 40 cinemes. Aquest divendres, que es renova la cartellera, es podrà veure en un centenar de pantalles després que s’hi sumin onze noves còpies. La pel·lícula ha superat els 1,5 milions d’euros de recaptació. Per celebrar les xifres, l’equip d’actors de la pel·lícula i la seva directora han fet un vídeo d’agraïment al públic pel seu suport. La notícia coincideix amb l’estrena d”Alcarràs’ a Itàlia, prevista per aquest dijous.

Fonts d’una de les productores del llargmetratge, Kino Produzioni, han explicat a l’ACN que es podrà veure a 90 cinemes d’arreu d’Itàlia, “tant en ciutats grans com petites”. Malgrat evitar fer estimacions d’espectadors, es mostren “convençuts” que “la força de la pel·lícula arrossegarà molts espectadors”. Kino Produzioni també ha explicat que ‘Alcarràs’ també es podrà veure a Alemanya i França després de l’estiu, i als Estats Units aquest octubre.

De fet, fa unes setmanes, una altra de les productores de la pel·lícula, Avalon, va confirmar que, aquesta tardor, el film es podrà veure a sales del país nord-americà i del Regne Unit. La plataforma de streaming britànica MUBI va afegir que la producció dirigida per Carla Simón estarà disponible en un futur al seu catàleg pels usuaris residents als EUA, el Regne Unit, Irlanda, Malàisia, l’Índia, Turquia i Llatinoamèrica.