Dijous, 29 de setembre de 2022 - Edició 1526
La República

Albiol, al PP: “Si haguessin fet una mica més de cas al PPC, les coses haurien anat diferent”

ACN Barcelona.-L’ex líder del PPC Xavier García Albiol, ha assenyalat la falta de receptivitat de la visió dels populars a Catalunya com una de les causes dels mals resultats del […]

Agències 30/04/2019

ACN Barcelona.-L’ex líder del PPC Xavier García Albiol, ha assenyalat la falta de receptivitat de la visió dels populars a Catalunya com una de les causes dels mals resultats del 28-A. “Si probablement ens haguessin fet des de fa temps una mica més de cas al PPC, als consells i a la visió del que estava passant a Catalunya, potser les coses a Catalunya i a la resta de l’Estat haguessin anat diferent”, ha assegurat en una entrevista a Ona Cero. Albiol ha dit que no ho deia tant per la direcció del partit com dels que tenien responsabilitats al govern espanyol. De totes maneres, ha aclarit que no es tracta d’un “problema” dels últims dos o tres anys sinó una “qüestió endèmica”. D’altra banda, ha rebutjat que el PP s’acosti als posicionaments de Vox.

Segons Albiol, Espanya mai s’ha governat des dels extrems i ha considerat que seria un “error” que el PP s’intentés apropar als posicionaments de Vox. Segons l’ex líder dels populars a Catalunya, s’estaria traint una part important dels votants i s’estaria deixant un “espai molt gran” a PSOE i Cs.