Divendres, 6 d'agost de 2021 - Edició 1107
La República

Albiach sobre la polèmica de la carn: “Ens trobem amb unes declaracions més pròpies de la barra del bar”

ACN Barcelona.-La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha lamentat, sobre la polèmica al voltant del consum de carn, que s’estan fent “unes declaracions més pròpies de la barra del […]

Avatar
Agències 09/07/2021

ACN Barcelona.-La presidenta d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, ha lamentat, sobre la polèmica al voltant del consum de carn, que s’estan fent “unes declaracions més pròpies de la barra del bar”. Albiach ha considerat que les paraules del president del govern espanyol, Pedro Sánchez, quan va dir que “és imbatible” quan li posen una mitjana al punt, estaven “fora de lloc”. La líder d’En Comú Podem ha defensat la necessitat de la reducció del consum de carn que és una mesura que impulsa l’OMS i va en la línia del que proposa Europa per “una qüestió de salut i de sostenibilitat mediambiental”.

“Davant d’aquesta campanya que és de sentit comú, ens trobem amb unes declaracions més pròpies de barra de bar: mitjanes per un costat, per un altre ampliació de la tercera pista d’El Prat, el foment dels casinos com a model econòmic per a Tarragona, jocs olímpics d’hivern quan en 10 anys potser podem jugar al vòlei platja…”, ha dit. En aquest sentit, ha remarcat que alguns més enllà de “portar algun pin a la solapa, no són conscients que estem al segle XXI davant una crisi ecològica greu”. Sobre les declaracions de Pedro Sánchez, ha considerat que estan fora de lloc. “Estem davant un tema d’una extrema gravetat”, ha assenyalat, al temps que ha dit que “alguns voldran menjar-se mitjanes i podran fer-les a les rajoles de casa seva quan estiguem a 50 graus”. La presidenta d’En Comú Podem ha fet aquestes declaracions després de visitar el servei de telèfon de prevenció del suïcidi, posat en marxa per l’Ajuntament de Barcelona l’agost passat, acompanyada de la regidora de Salut, Envelliment i Cures, Gemma Tarafa.