Dissabte, 23 de gener de 2021 - Edició 912
La República

Albiach aposta perquè l’administració tingui “veu i vot” en les decisions d’empreses que rebin ajudes públiques

ACN Santa Perpètua de Mogoda.-La candidata d’En Comú Podem a les eleccions del 14-F, Jéssica Albiach, aposta perquè l’administració tingui “veu i vot” en les decisions d’aquelles empreses que rebin […]

Avatar
Agències 14/01/2021

ACN Santa Perpètua de Mogoda.-La candidata d’En Comú Podem a les eleccions del 14-F, Jéssica Albiach, aposta perquè l’administració tingui “veu i vot” en les decisions d’aquelles empreses que rebin ajudes públiques. Ho planteja perquè no es repeteixin situacions com la de Nissan, que va anunciar el tancament de les plantes a Catalunya després de rebre una injecció econòmica de l’administració. La cap de llista també proposa crear l’Agència Catalana de Gestió Sostenible i responsable, que tindria vinculació amb els fons públics que es destinessin a la indústria. En aquest sentit, aquestes aportacions estarien lligades a l’aplicació de criteris de caràcter social, així com d’aquells vinculats a la dignitat dels treballadors i els que tinguin a veure amb el medi ambient.

Albiach n’ha parlat a Santa Perpètua de Mogoda (Vallès Occidental), on aquest dijous s’ha reunit amb la direcció i els representants sindicals de l’empresa Alstom. En aquest sentit, Albiach destaca la importància de preservar la indústria de Catalunya, així com el teixit de petites i mitjanes empreses que hi ha al país. És per aquest motiu que considera que cal un Govern que aporti noves polítiques en matèria industrial i que pugui planificar d’acord amb les necessitats del sector.”No s’està complint el Pacte Nacional per la Indústria, i tenim una dècada perduda”, ha lamentat.

Relacionats