Dimecres, 5 d'octubre de 2022 - Edició 1532
La República

Albert Jané, nomenat nou president de PIMEC Joves Barcelona

ACN Barcelona – El Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Albert Jané com a nou president de PIMEC Joves Barcelona en substitució d’Albert Farré, que deixa […]

Agències 19/04/2022

ACN Barcelona – El Comitè Executiu de PIMEC ha aprovat aquest dimarts el nomenament d’Albert Jané com a nou president de PIMEC Joves Barcelona en substitució d’Albert Farré, que deixa el càrrec per motius d’edat. Jané ha assegurat que la seva voluntat és aconseguir que l’empresariat jove lideri la transformació digital de les empreses i els canvis de model per “seguir sent” competitius. Dos dels reptes que preveu són recuperar l’activitat presencial i reforçar les sinergies entre els empresaris per fomentar la “sana cooperació i competició”. Jané també ha destacat la necessitat de guanyar pes en el mapa d’actors influents en la vessant institucional.

Albert Jané és llicenciat en Dret per Esade i compta amb un màster en Dret i un postgrau de Pràctica Jurídica (EPJ) amb especialització Civil i Mercantil. En l’actualitat, exerceix com a advocat al despatx Jané Advocats S.L.P. També és fundador i membre de la Junta Directiva del Global Legal Tech Hub i professor a l’Escola Pràctica Jurídica.