Dissabte, 12 de juny de 2021 - Edició 1052
La República

Albert Espinosa crea la sèrie ‘Los Espabilados’, dirigida per Roger Gual

ACN Barcelona.-El 14 d’octubre començarà el rodatge de la nova sèrie original de Movistar +, creada per Albert Espinosa i dirigida per Roger Gual, ‘Los espabilados’. El projecte està inspirat […]

Avatar
Agències 18/09/2019

ACN Barcelona.-El 14 d’octubre començarà el rodatge de la nova sèrie original de Movistar +, creada per Albert Espinosa i dirigida per Roger Gual, ‘Los espabilados’. El projecte està inspirat en la novel·la d’Espinosa traduïda a 20 idiomes ‘El que et diré quan et torni a veure’ (Grijalbo) i els drets són de Pelones Producciones, SL. La sèrie constarà de 7 episodis i explica l’aventura d’un grup de joves que emprèn un viatge que canviarà les seves vides per sempre. El rodatge tindrà lloc als lloc a Barcelona, Menorca, Ceret i Ischia.

‘Els espavilats’ explica la història de Mickey L’Angelo, Guada, Yeray, Lucas i Samuel, un grup de joves que escapen d’un centre psiquiàtric a la recerca del seu lloc al món. Malgrat els seus diagnòstics clínics, aquests nois s’enfronten a la vida amb humor i valentia perquè en el seu interior tenen clar que és la societat la que està malalta, i no ells.Els nois emprendran un viatge per Europa per trobar al germà d’un d’ells, mentre es van enfrontant a les seves condicions mèdiques diàries. En aquesta sèrie gaudirem de les seves aventures, de la seva recerca per l’acceptació mentre treuen el màxim partit a les seves vides. Aquest grup d’amics pateix de malalties mentals, però per sobre de tot són uns nois espavilats i ho demostraran en cada episodi quan hagin de sobreposar-se als obstacles en aquesta aventura de vida.