Dijous, 5 d'agost de 2021 - Edició 1105
La República

Alba Camps, Jordi Orobitg i Anna Torrentà substituiran Capella, Sabrià i Caula com a diputats d’ERC al Parlament

ACN Barcelona.-L’exdelegada del Govern a la Catalunya Central Alba Camps; el regidor de Lloret de Mar (Selva) Jordi Orobitg, i l’alcaldessa d’Ordis (Alt Empordà) recolliran l’acta com a nous diputats […]

Avatar
Agències 15/06/2021

ACN Barcelona.-L’exdelegada del Govern a la Catalunya Central Alba Camps; el regidor de Lloret de Mar (Selva) Jordi Orobitg, i l’alcaldessa d’Ordis (Alt Empordà) recolliran l’acta com a nous diputats d’ERC al Parlament. Ho faran en substitució de l’ara delegada del Govern a Madrid, Ester Capella; el director de l’oficina del president de la Generalitat, Sergi Sabrià, i la secretària general de l’Esport, Anna Caula, que van renunciar a l’escó per ocupar els seus nous càrrecs.

Orobitg i Torrentà s’incorporen com a diputats per la circumscripció de Girona, on anaven de número sis i set, respectivament, a la llista d’ERC. La número cinc, Laia Cañigueral, no ocuparà l’escó que li corresponia perquè ha estat nomenada delegada del Govern a les comarques gironines. Camps era la candidata 20 per Barcelona i ocuparà el lloc que deixa l’exconsellera Capella.