Dijous, 16 de setembre de 2021 - Edició 1148
La República

Alarcón replica a Sanz que la fi dels peatges “reverteix un desequilibri territorial”

ACN Barcelona.-La regidora socialista a l’Ajuntament de Barcelona Rosa Alarcón ha replicat a la tinenta d’alcaldia d’Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, que la fi dels peatges “reverteix un desequilibri territorial” […]

Avatar
Agències 02/09/2021

ACN Barcelona.-La regidora socialista a l’Ajuntament de Barcelona Rosa Alarcón ha replicat a la tinenta d’alcaldia d’Infraestructures i Mobilitat, Janet Sanz, que la fi dels peatges “reverteix un desequilibri territorial” i són una “millora per a la seguretat viària”. La portaveu del PSC s’ha manifestat d’aquesta manera després que Sanz hagi lamentat la falta d’un “model clar” de gestió de les infraestructures quan s’han aixecat la majoria de peatges i hagi instat la Generalitat a concretar una “proposta realista” de pagament per ús de les autopistes. Fonts socialistes han afirmat, en aquest sentit, que la postura de Sanz pot ser la seva o la del seu partit, però “en cap cas” la del govern municipal “ni la de la ciutat”.

Tant Alarcón com el primer tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, el també socialista Jaume Collboni, consideren que la fi dels peatges suposa acabar amb un greuge i un desequilibri territorial. Ahir, a través de Twitter, Collboni emfatitzava la necessitat d’abordar “el debat sobre el futur de la sostenibilitat de la xarxa viària avançant en equitat territorial i seguretat, sense oblidar els criteris ambientals”.