Divendres, 23 de juliol de 2021 - Edició 1093
La República

AkzoNobel adquireix la indústria de pintures catalana Titan

ACN Barcelona.-La multinacional holandesa AkzoNobel ha anunciat aquest dilluns l’adquisició del negoci de pintures decoratives d’Indústries Titan a l’Estat a la família Folch-Russiñol. L’operació està subjecte a l’aprovació de els […]

Avatar
Agències 19/10/2020

ACN Barcelona.-La multinacional holandesa AkzoNobel ha anunciat aquest dilluns l’adquisició del negoci de pintures decoratives d’Indústries Titan a l’Estat a la família Folch-Russiñol. L’operació està subjecte a l’aprovació de els autoritats reguladores, que s’espera que arribi durant el primer trimestre del 2021, segons ha explicat la companyia en un comunicat. L’empresa té una presència rellevant a Portugal i és una de les marques del sector més conegudes a l’Estat. El conseller delegat d’AkzoNobel, Thierry Vanlancker, ha destacat que el mercat espanyol “presenta un fort potencial de creixement” i ha subratllat que “una part important de la cartera de productes Titan hagi obtingut l’Etiqueta Ecològica Europea”.

Amb seu als Països Baixos, AkzoNobel té altres marques com Dulux, Hammerite, International, Interpon o Sikken, a més de Briguer, Procolor i Xylazel. La multinacional està present en 150 països i té 33.000 treballadors.