Dissabte, 25 de setembre de 2021 - Edició 1157
La República

Ajuntaments del Vallès Occidental demanen “ajuda urgent” per desinfectar residències de gent gran

ACN Barcelona.-La “majoria” d’ajuntaments del Vallès Occidental han demanat “ajuda urgent” per desinfectar l’interior de residències de gent gran, segons una nota que ha fet pública el Consell Comarcal. A […]

Avatar
Agències 31/03/2020

ACN Barcelona.-La “majoria” d’ajuntaments del Vallès Occidental han demanat “ajuda urgent” per desinfectar l’interior de residències de gent gran, segons una nota que ha fet pública el Consell Comarcal. A través d’una carta adreçada al conseller de Treball, Afers socials i Família, Chakir El Homrani, el president del Consell Comarcal, Ignasi Giménez, ha sol·licitat que es prenguin les mesures necessàries “amb urgència” per “minvar el perill d’un contagi massiu” per covid-19. La petició la fan els ajuntaments de Terrassa, Sabadell, Montcada i Reixac, Cerdanyola, Barberà del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Matadepera, Castellbisbal, Castellar del Vallès, Viladecavalls, Badia del Vallès, Rubí i Polinyà.

Els ajuntaments, segons indica el Consell Comarcal, han mostrat la preocupació pels casos positius que hi ha hagut en aquests equipaments i pel nombre de defuncions que s’hi han produït.Des dels ajuntaments s’ha incrementat i intensificat les mesures de neteja dels exteriors de les residències de gent gran. Així mateix, junt amb el Consorci de Residus, s’ha implantat un sistema especial per recollir i tractar les escombraries de les residències. Els ajuntaments, però, consideren que “ara cal actuar” en la desinfecció interior “amb urgència i amb la màxima efectivitat”.