Dissabte, 19 de juny de 2021 - Edició 1059
La República

Aixequen l’acampada pel tancament de l’Acadèmia Cultura en arribar a un principi d’acord entre les parts

ACN Barcelona.-L’acampada davant del Departament d’Educació pel tancament de l’Acadèmia Cultura de l’Hospitalet de Llobregat s’ha aixecat aquest dijous perquè les parts han arribat a un principi d’acord. En la […]

Avatar
Agències 13/05/2021

ACN Barcelona.-L’acampada davant del Departament d’Educació pel tancament de l’Acadèmia Cultura de l’Hospitalet de Llobregat s’ha aixecat aquest dijous perquè les parts han arribat a un principi d’acord. En la trobada hi ha participat l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, el conseller d’Educació, Josep Bargallí, el secretari general de CCOO, Javier Pacheco, i representants de la titularitat del centre i de l’Arquebisbat, propietari del recinte. Segons CCOO, es donarà un any de marge al centre abans del seu tancament. Mentrestant, aquest iniciarà els tràmits per passar a ser de la Generalitat.

Manel Pulido, portaveu d’Educació de CCOO, ha celebrat haver aconseguit fer seure totes les parts i fer aquest pas endavant. Pulido ha reconegut que el fet de passar a ser un centre públic és un tràmit complicat, “que pot entrebancar en qualsevol moment”. Tot i així, ha indicat que divendres hi haurà una reunió important per “posar fil a l’agulla”.