Dissabte, 18 de setembre de 2021 - Edició 1150
La República

Airbnb només llogarà habitatges a la Nit de Cap d’Any als clients que tinguin un historial d’avaluacions positives

ACN Barcelona.-La multinacional Airbnb ha anunciat aquest divendres que només llogarà habitatges per una nit a la Nit de Cap d’Any als clients que tinguin un historial d’avaluacions positives amb […]

Avatar
Agències 04/12/2020

ACN Barcelona.-La multinacional Airbnb ha anunciat aquest divendres que només llogarà habitatges per una nit a la Nit de Cap d’Any als clients que tinguin un historial d’avaluacions positives amb l’objectiu que no se celebrin festes i evitar el risc de contagi de la covid-19. Segons ha explicat la plataforma en un comunicat, també es limitaran certes reserves locals d’última hora per a hostes que no disposin d’un historial positiu i es bloquejaran les que es produeixin en un radi determinat. D’altra banda, els clients que efectuïn una reserva hauran de confirmar expressament que no celebraran una festa i acceptar que Airbnb els pot denunciar si trenquen aquest compromís, independentment del seu historial.

Pel que fa els amfitrions, la companyia els ha traslladat sobre com reduir encara més el risc de festes no autoritzades i els emplaça a actualitzar o comunicar “proactivament” les normes de la casa. Paral·lelament, es mantindrà operatiu un centre de control virtual per avançar-se a aquest tipus de situacions, que comptarà amb agents de seguretat que estaran disponibles durant la Nit de Cap d’Any, segons explica Airbnb.La directora general d’Airbnb Marketing, Mònica Casañas, ha subratllat que la “petita minoria” que intenti fer una festa durant el 31 de desembre a la nit “no són benvinguts” a la plataforma. Recentment, Airbnb va suspendre més de 800 anuncis contra les anomenades “cases de festes” després de rebre queixes o que van infringir les polítiques de festes esdeveniments no autoritzats. També, va bloquejar més de 5.000 intents de reserva en la plataforma un mes, després de la implantació de restriccions, com a part d’un pla pilot per limitar reserves per menors de 25 anys per allotjar-se prop de la seva residència.