Dilluns, 14 de juny de 2021 - Edició 1053
La República

Aïllen 19 dels 20 grups de l’institut de Roda de Ter per un brot de covid-19 que s’hauria originat al bus escolar

ACN Roda de Ter.-Un total de 19 dels 20 grups que hi ha a l’Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter (Osona) es troba en aïllament preventiu a […]

Avatar
Agències 03/11/2020

ACN Roda de Ter.-Un total de 19 dels 20 grups que hi ha a l’Institut Miquel Martí i Pol de Roda de Ter (Osona) es troba en aïllament preventiu a causa d’un brot de covid-19. Segons han confirmat fonts del Departament d’Educació a l’ACN, l’origen dels contagis hauria estat una línia de transport escolar. Dels 19 grups aïllats, 10 d’ells estan confinats –no poden sortir de casa- i els altres 9 estan aïllats preventivament –no poden anar a l’institut, però sí que poden sortir de casa-. Els grups s’han aïllat de forma preventiva a l’espera de saber les PCR. De la seva banda, el Sindicat de Professors de Secundària (Aspepc-sps) critica que no es tanqui el centre i obliguin els docents a anar a treballar de manera presencial.

Segons Educació, entre els grups confinats hi ha casos anteriors, per la qual cosa està previst que properament es vagin desconfinant grups d’aquest institut.