Dimarts, 28 de setembre de 2021 - Edició 1160
La República

Aigües de Manresa instal·la comptadors d’aigua solidaris a famílies vulnerables

ACN Manresa.-L’Ajuntament de Manresa, a través d’Aigües de Manresa, ha començat a instal·lar comptadors d’aigua solidaris per a tots els habitatges, malgrat que els residents no disposin de títol per […]

Avatar
Agències 02/04/2020

ACN Manresa.-L’Ajuntament de Manresa, a través d’Aigües de Manresa, ha començat a instal·lar comptadors d’aigua solidaris per a tots els habitatges, malgrat que els residents no disposin de títol per a l’estada. El consistori justifica la mesura “provisional” per la crisi sanitària davant la necessitat de mantenir la salubritat en els llocs de convivència. Per fer-ho, han elaborat una primera llista de casos coneguts pels serveis socials perquè la companyia validi si hi ha persones residint-hi i que les connexions siguin possibles. En cas afirmatiu, es dona d’alta el comptador i s’inicien les actuacions administratives per garantir els drets de residents i dels propietaris. Ja s’han instal·lat 23 comptadors i se n’estan gestionant una cinquantena més.

En l’estat d’alarma actual, l’Ajuntament de Manresa considera que tot allò que ajudi a la protecció de la salubritat individual i col·lectiva és “imprescindible” per fer front a la pandèmia i col·laborar en la seva eradicació.