Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023
Edició 1775

Els Països Catalans al teu abast

Dilluns, 05 de juny del 2023

Afectacions a la mobilitat per les obres del carril bici de Via Augusta, entre Muntaner i Balmes, aquest cap de setmana

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – Les obres del carril bici de la Via Augusta de Barcelona, entre els carrers Muntaner i Balmes, afectaran la mobilitat de la zona aquest cap de setmana. Durant els dos dies es faran tasques de pavimentació a tota l’amplada de la calçada de Via Augusta i, per aquest motiu, les autoritats recomanen als conductors evitar circular per aquest via mentre durin els treballs. Es restringirà la circulació de vehicles a un únic carril per sentit en aquest tram les dues jornades, i diumenge quedaran afectats també els quatre carrils descendents de Muntaner

La parada de busos ubicada a la Via Augusta amb el carrer de Tavern (V13) quedarà anul·lada. Les alternatives més properes estan situades al carrer Santaló entre els carrers Descartes i Platço o al carrer d’Aribau amb el carrer Laforja.

Publicitat

El dissabte 25 de març es mantindran, en sentit Llobregat, els girs a l’esquerra als carrers de Brusi i Tavern, i la incorporació des del carrer d’Alfons XII. En sentit Besòs, es mantindran els girs a la dreta també dels carrers de Tavern i Brusi i les incorporacions des dels carrers d’Alfons XII i d’Aribau.

La continuïtat de Via Augusta, entre els carrers de Laforja i Balmes en sentit Llobregat, per la calçada del costat mar, quedarà tallada a l’alçada del carrer de Balmes i els vehicles es desviaran pels carrers de Madrazo i Santaló. A les cruïlles de la Via Augusta amb els carrers de Muntaner i Aribau quedarà també un carril de circulació per sentit.

El diumenege 26 de març es mantindran les afectacions del dia anterior i se n’afegiran de noves. Quedaran afectats els quatre carrils descendents de la cruïlla amb Muntaner. En sentit Llobregat, és a dir, direcció passeig Bonanova, es mantindrà en tot moment un carril de circulació. Però en sentit Besòs, és a dir, direcció plaça Molina, es tallarà la circulació del tram entre les 8.00 h i les 20.00 h. Els vehicles que hi circulin hauran de baixar pel carrer Calvet, però es permetrà l’accés en tot moment del veïnat als guals.

També es tallarà el sentit pujada del carrer d’Aribau, i només es permetrà el pas de serveis, veïnat i autobús (V13) que giraran a l’esquerra quan arribin a la Via Augusta en direcció sortida de Barcelona. Els vehicles es podran desviar o bé per travessera de Gracia, Via augusta, avinguda Riera de Cassoles o bé per la cruïlla d’Aribau amb el carrer de Madrazo per agafar Santaló.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió