Dimarts, 3 d'agost de 2021 - Edició 1104
La República

Adrià Carrasco subratlla que cap jutjat té el “valor” d’agafar el seu cas perquè és un “muntatge per atemorir la gent”

ACN Barcelona.-Adrià Carrasco ha subratllat aquest dimecres que cap jutjat té el “valor” d’agafar el seu cas i arxivar-lo perquè saben que és un “muntatge, un teatre que s’ha orquestrat […]

Avatar
Agències 10/04/2019

ACN Barcelona.-Adrià Carrasco ha subratllat aquest dimecres que cap jutjat té el “valor” d’agafar el seu cas i arxivar-lo perquè saben que és un “muntatge, un teatre que s’ha orquestrat per aconseguir atemorir la gent i fer creure que si participen en aquest tipus d’accions poden acabar acusats de terrorisme”. En declaracions a TV3, ha insistit que el seu cas “no té cap mena de fonament jurídic ni real”. En tot cas, ha dit que ja s’ha fet a la idea de viure a Brussel·les, estudia, té feina i un cercle d’amics. “Potser els interessa deixar-nos en els llimbs judicials eternament”, ha augurat. Carrasco també ha indicat que els seus advocats li han dit que si tornés a Catalunya, en un 90% de possibilitats seria empresonat preventivament “per venjança i al·legant risc de fuga”.

Quan fa un any del seu intent de detenció, Carrasco ha explicat que el seu instint el va portar a fugir per la finestra perquè coneixia molts casos “repressius” i sabia com funcionaven les acusacions de terrorisme. “Quan és per desordres t’envien una citació, si venen dotze tios amb metralletes és que l’acusació molt probablement serà de terrorisme”, ha assenyalat. Ara està a l’espera que algun jutjat investigui el seu cas. De moment l’Audiència de Barcelona ho ha enviat al de Vilanova i al de Granollers.