Dijous, 24 de juny de 2021 - Edició 1064
La República

Adjudiquen per més de 300.000 euros les obres de remodelació de l’edifici històric de l’estació de Vic

ACN Vic.-Renfe ha adjudicat les obres de millora de l’edifici històric de l’estació de Vic a l’empresa Vilor per un pressupost de 316.440 euros. El termini d’execució dels treballs serà […]

Avatar
Agències 04/03/2021

ACN Vic.-Renfe ha adjudicat les obres de millora de l’edifici històric de l’estació de Vic a l’empresa Vilor per un pressupost de 316.440 euros. El termini d’execució dels treballs serà de set mesos. Segons informa Renfe, les principals actuacions consistiran principalment en la recuperació integral de l’edifici històric i reparacions puntuals a la coberta. L’estació de Vic compta amb serveis de la línia R3 que, abans de la pandèmia, utilitzaven més de 4.000 viatgers de mitjana en un dia laborable.

Aquesta actuació complementa altres actuacions emmarcades en el Pla de Rodalies de Catalunya 2020-2030. El Pla preveu programes per millorar la fiabilitat del servei, la informació i l’atenció al client; augmentar la capacitat i les prestacions de la xarxa ferroviària, incrementar el confort i l’accessibilitat de trens i estacions. A més, en el marc de la primera fase del pla d’estacions per a rodalia de Barcelona, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.