Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Adif planteja tallar totalment el trànsit de trens entre Castellbisbal i Martorell l’estiu del 2020

ACN Barcelona.-Adif planteja tallar totalment el trànsit de trens entre Castellbisbal i Martorell l’estiu de l’any vinent, el 2020, per les obres del corredor mediterrani. La proposta, feta pública aquest […]

Avatar
Agències 05/07/2019

ACN Barcelona.-Adif planteja tallar totalment el trànsit de trens entre Castellbisbal i Martorell l’estiu de l’any vinent, el 2020, per les obres del corredor mediterrani. La proposta, feta pública aquest divendres, substitueix els estudis que l’empresa pública havia presentat prèviament i que consideraven interrompre el pas de trens parcialment aquest mateix estiu. La mesura s’ha de consensuar amb les empreses ferroviàries, tant d’usuaris com de mercaderies. Tenint en compte que aquesta opció comportaria l’aturada del trànsit ferroviari de les línies R4 i R8 en aquest tram, Renfe ja ha assegurat que oferirà transport alternatiu pels passatgers afectats, han explicat fonts de la companyia a l’ACN. El termini concret de les dades de les obres encara s’han de concretar.

Setmanalment, per a aquest tram, que comprèn dos túnels, hi passen 1.500 trens de mitjana cada setmana, els quals 1.130 són de Rodalies i la resta de mercaderies.