Dilluns, 21 de juny de 2021 - Edició 1061
La República

Adif licita la redacció del projecte de desmuntatge de la via de tren entre l’Hospitalet de l’Infant i PortAventura

ACN Tarragona.-Adif ha licitat la redacció del projecte de desmuntatge de la via ferroviària entre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i PortAventura. El tram es troba sense servei des de […]

Avatar
Agències 20/08/2020

ACN Tarragona.-Adif ha licitat la redacció del projecte de desmuntatge de la via ferroviària entre Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i PortAventura. El tram es troba sense servei des de principis d’any, quan es va posar en marxa la variant del corredor del Mediterrani. El contracte té un pressupost de 555.961,82 euros i un termini estimat d’execució d’onze mesos. El projecte ajudarà a complir amb la Declaració d’Impacte Ambiental, que obligava a desmantellar tots els elements de la via. Prèviament ja es va fer un estudi sobre l’efecte barrera que suposava la infraestructura. Ara caldrà decidir com s’integra als municipis.

(((Aquesta notícia anul·la la publicada a les 13.52 hores amb el titular ‘Adif licita per 556.000 euros la redacció del projecte per millorar la via entre Vandellòs i Port Aventura’, i que contenia incorreccions. La peça original ha estat modificada.)))D’aquesta manera, la redacció del projecte constructiu definirà les actuacions de caràcter ambiental, demolicions, adequació i millora de drenatges de la plataforma, així com la permeabilitat del trànsit.