Divendres, 31 de març de 2023 - Edició 1709
La República

Adif instal·larà punts de recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments de nou estacions catalanes

ACN Barcelona – Adif i Adif Alta Velocitat (AV) instal·laran punts de recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments de nou estacions catalanes. Segons ha explicat l’empresa, això servirà per contribuir […]

Agències 07/02/2023

ACN Barcelona – Adif i Adif Alta Velocitat (AV) instal·laran punts de recàrrega de vehicles elèctrics als aparcaments de nou estacions catalanes. Segons ha explicat l’empresa, això servirà per contribuir al desenvolupament d’una mobilitat sostenible en entorns urbans. Aquests punts se situaran a les estacions de Clot Aragó, França i Sants de la capital catalana, així com a les parades de Camp de Tarragona, Figueres, Figueres Vilafant, Girona, Lleida Pirineus i Sils. A escala estatal, es volen situar mil punts de càrrega a vuitanta estacions amb una inversió total de 28,8 milions d’euros.

El contracte per al subministrament, instal·lació, operació i manteniment d’aquests espais té un termini d’execució de trenta mesos. La iniciativa forma part del programa “Ecomilla”, que busca promoure la mobilitat “energèticament eficient i amb zero emissions” amb mesures com la promoció de l’electrificació del transport.