Dilluns, 3 d'octubre de 2022 - Edició 1529
La República

Adif instal·larà monitors per informar de la col·locació dels vagons dels trens d’alta velocitat a les andanes

ACN Barcelona.-Adif instal·larà monitors per informar als viatgers de la ubicació exacta dels vagons dels trens a d’alta velocitat l’Estació de Sants amb l’objectiu de millorar el flux de viatgers […]

Agències 11/11/2020

ACN Barcelona.-Adif instal·larà monitors per informar als viatgers de la ubicació exacta dels vagons dels trens a d’alta velocitat l’Estació de Sants amb l’objectiu de millorar el flux de viatgers durant l’embarcament als combois, especialment de cara a la pròxima liberalització del sector quan es preveu un increment del trànsit ferroviari. D’aquesta manera, els passatgers sabran en quin punt exacte de l’andana s’hauran d’esperar, d’acord amb el seu seient assignat, i s’hi podran desplaçar amb antel·lació. En total, l’ens gestor d’infraestructures ferroviàries destinarà aquestes pantalles a vuit estacions de tota la xarxa ferroviària de l’Estat.

La companyia a licitat el servei per un import d’1,3 milions d’euros, que inclou el contracte de subministrament i instal·lació d’aquests dispositius, amb un termini d’execució de 24 mesos, en funció dels treballs d’implementació i disponibilitat de la xarxa de telecomunicacions d’Adif.