Divendres, 17 de setembre de 2021 - Edició 1149
La República

Adif i Badalona reforçaran la seguretat de les vies del tren per evitar el pas de viatgers per punts no autoritzats

ACN Badalona.-Adif i l’Ajuntament de Badalona han acordat millorar la seguretat del ferrocarril al pas per la ciutat per evitar el pas fraudulent de viatgers que creuen la via per […]

Avatar
Agències 03/04/2019

ACN Badalona.-Adif i l’Ajuntament de Badalona han acordat millorar la seguretat del ferrocarril al pas per la ciutat per evitar el pas fraudulent de viatgers que creuen la via per punts no autoritzats. La presidenta d’Adif, Isabel Pardo de Vera, i l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, han signat un conveni que així ho recull. El compromís de l’administrador ferroviari és que, en menys d’un any, instal•larà una tanca de més d’un quilòmetre amb un sistema “d’alta seguretat i major resistència”. Al mateix temps, el conveni també estipula que Adif s’encarregarà de netejar i sanejar la via, amb la corresponent gestió dels residus que es retirin.

L’administrador ferroviari invertirà 383.000 euros, dels quals 305.000 corresponen a les obres dels nous tancaments i els 78.000 euros restants son per a les tasques de neteja i sanejament. Al mateix temps, Adif destinarà anualment una partida de 7.000 euros per al manteniment i conservació del tancament, mentre l’Ajuntament de Badalona hi aportarà 38.000 euros.