Dissabte, 24 de juliol de 2021 - Edició 1094
La República

Adif i Adif Alta Velocitat publiquen convocatòries amb 1.690 places d’ocupació pública a l’Estat

ACN Madrid.-Adif i Adif Alta Velocitat (Adif AV) han publicat diverses convocatòries públiques amb un total de 1.690 places a l’Estat de diversos grups professionals inclosos en el conveni col·lectiu, […]

Avatar
Agències 16/06/2021

ACN Madrid.-Adif i Adif Alta Velocitat (Adif AV) han publicat diverses convocatòries públiques amb un total de 1.690 places a l’Estat de diversos grups professionals inclosos en el conveni col·lectiu, com estructura de suport, quadre tècnic i personal operatiu. La convocatòria d’ingrés en el grup professional d’estructura de suport d’Adif amb categoria de personal tècnic ofereix 76 places. Set d’aquestes es troben a la demarcació de Barcelona. A aquestes s’hi suma la contractació prevista de 50 persones per a comandaments entremitjos i 1.562 de personal operatiu. Adif AV ofereix dues places per al grup professional d’estructura de suport, amb categoria de tècnic.

El termini per a la presentació de les sol·licituds estarà obert durant quinze dies hàbils des de la publicació de la convocatòria fins al 7 de juliol. Les bases estan disponibles a les pàgines webs d’Adif i Adif AV. Aquestes convocatòries corresponen a l’Oferta d’Ocupació Pública (OEP) prevista en el Pla d’Ocupació per al 2021 i inclouen les places vinculades a l’autorització de la taxa de reposició establerta a la Llei General de Pressupostos de l’Estat de 2021 i altres pendents d’anys anteriors, així com 960 places de les 1.255 concedides per Adif a l’empara de l’aprovació del Pla Estratègic d’Adif i Adif Alta Velocitat, que permetrà afrontar el Pla Pluriannual d’Ocupació amb la previsió d’oferir fins a 6.170 places d’ocupació pública en el període 2021 – 2025.”Llancem la major oferta d’ocupació de la nostra història, una de les majors convocatòries d’ocupació pública dels darrers anys, ara que el ferrocarril és la gran aposta europea per reduir les emissions en el transport de béns i persones i per assolir diversos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible”, ha assenyalat la presidenta d’Adif i Adif AV, Isabel Pardo de Vera.