Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

Adif destinarà 7,2 MEUR a canviar l’ample de via a 35 quilòmetres del tram Vandellòs-La Boella

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – El consell d’administració d’Adif i el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana (Mitma) han anunciat aquest dimecres diverses inversions per impulsar el Corredor Mediterrània a Catalunya i el País Valencià. Segons una nota, entre altres actuacions es destinaran 7,2 milions en treballs en via i catenària per al canvi d’ample d’ibèric a estàndard en un tram de 35 quilòmetres entre Vandellòs i el canviador de La Boella, situat entre Reus i Tarragona. Així, es donarà continuïtat en amplada estàndard des del canviador fins a l’enllaç de la variant amb el tram Vandellòs-Castelló, en què també es canviarà l’amplada de via.

D’altra banda, s’ha adjudicat un contracte per al subministrament i transport de 100.000 travesses i subjeccions que s’utilitzaran en la implantació de l’amplada internacional al tram Castelló-Vinaròs-Vandellòs-La Boella, la renovació de travesses al ramal a Tortosa i la remodelació de l’estació de València-la Font de Sant Lluís, per import de 13,5 milions.

Publicitat

Tal com ha recordat el govern espanyol, les obres d’execució del projecte de construcció per a la implantació de l’amplada estàndard de via i catenària del tram Vandellòs-canviador de La Boella compten amb finançament europeu a través del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i els fons Next Generation.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió