Diumenge, 19 de setembre de 2021 - Edició 1151
La República

Adif amplia el temps per reparar l’esvoranc al tram Sitges-Vilanova de l’R2 a dimecres al matí

ACN Vilanova i la Geltrú.-La gestora d’infraestructures ferroviàries Adif ha ampliat el termini per reparar l’esvoranc en una de les vies del tram Sitges-Vilanova de la línia R2 de Rodalies […]

Avatar
Agències 12/10/2020

ACN Vilanova i la Geltrú.-La gestora d’infraestructures ferroviàries Adif ha ampliat el termini per reparar l’esvoranc en una de les vies del tram Sitges-Vilanova de la línia R2 de Rodalies fins a dimecres al matí, segons ha informat Renfe. La incidència obliga a circular per via única en aquest indret des de prop de tres quarts de deu del matí d’aquest diumenge. A banda dels trens de la línia R2 sud també en resulten afectats els de les línies Regionals R13, R14, R15, R16 i R17. Renfe ha establert una nova programació per mantenir el servei minimitzant l’afectació.

Així, a la R2 sud els trens que habitualment comencen o acaben servei a Vilanova ho faran a Sitges. Puntualment i en funció de com evolucioni el servei alguns trens prestaran el servei normal. Amb aquesta variació l’enllaç Sitges – Barcelona tindrà quatre trens per hora i sentit i la Sant Vicenç de Calders – Vilanova-Barcelona en tindrà dos per hora i sentit. Pel que fa als serveis regionals de les línies R13, R14, R15, R16 i R17, Renfe informa que tindran l’oferta habitual. També s’ha habilitat un servei d’autobusos entre Vilanova i Sitges per garantir la mobilitat dels viatgers. Pel que fa al trànsit de mercaderies, Adif no n’autoritza el pas fins les deu del matí, i a partir d’aquesta hora podran passar un tren per hora i sentit, sempre en funció de l’afectació que es pugui produir als serveis de Rodalies.