Dijous, 2 de desembre de 2021 - Edició 1225
La República

Adif adjudica la redacció del projecte per rehabilitar l’estació de Plaça Catalunya

ACN Barcelona.-Adif ha adjudicat per 895.565,93 euros a la companyia WSP Spain-Apia el contracte de serveis i assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i construcció per a […]

Avatar
Agències 25/11/2021

ACN Barcelona.-Adif ha adjudicat per 895.565,93 euros a la companyia WSP Spain-Apia el contracte de serveis i assistència tècnica per a la redacció del projecte bàsic i construcció per a la rehabilitació integral de l’estació de Plaça Catalunya. El termini aproximat per a la redacció del projecte és d’uns 18 mesos. Juntament amb Sants i Passeig de Gràcia, la de Plaça Catalunya és una de les tres principals estacions ferroviàries a Barcelona i la segona més important en servei de Rodalies. Actualment, l’estació registra uns 53.000 viatgers al dia i també disposa de connexió amb el metro.

La redacció del projecte haurà de definir les actuacions per rehabilitar i condicionar l’estació davant la previsió d’augment de viatgers per l’augment de l’increment de freqüències i un nou punt de parada dels trens.