Dijous, 30 de març de 2023 - Edició 1708
La República

Adif adjudica el contracte de subministrament elèctric del túnel d’alta velocitat Sants-La Sagrera

ACN Barcelona.-Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha adjudicat un contracte de projecte i obres per l’execució del subministrament elèctric de les noves sortides d’emergència del túnel d’alta velocitat Sants-La Sagrera […]

Agències 04/11/2020

ACN Barcelona.-Adif Alta Velocitat (Adif AV) ha adjudicat un contracte de projecte i obres per l’execució del subministrament elèctric de les noves sortides d’emergència del túnel d’alta velocitat Sants-La Sagrera a Barcelona per més de 400.000 euros. En un comunicat, Adif ha informat que l’empresa que s’encarregarà d’aquest projecte serà l’empresa Grup Render Industrial, que tindrà un pressupost de 422.484,81 euros i 12 mesos per elaborar i executar les obres per establir el subministrament elèctric per a l’alimentació de les instal·lacions de les sortides d’emergència dels carrers Provença-Urgell i Mallorca-Independència.

A més, Adif contempla un subministrament elèctric alternatiu per a l’alimentació de les instal·lacions definitives de la sortida d’emergència del carrer Mallorca-Nàpols. Les tres estructures, actualment en execució, serviran com a sortides d’evacuació i a més dues d’elles es feia servir també com pous de bombament de drenatge del túnel.