Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023
Edició 1769

Els Països Catalans al teu abast

Dimarts, 30 de maig del 2023

‘Adictos’, protagonitzada per Lola Herrera, arriba al Teatre Goya

|

- Publicitat -

ACN Barcelona – ‘Adictos’, una obra de Daniel Dicenta Herrera i Juanma Gómez, i dirigida per Magüi Mira, arriba al Teatre Goya. L’espectacle està protagonitzat per Lola Herrera, Lola Baldrich i Ana Labordeta i és una producció de Pentación Espectáculos. ‘Adictos’ sorgeix de la necessitat d’abordar una problemàtica molt acual: fins a quin punt estem sotmesos a la tecnologia? Som realment lliures? Herrera ha explicat en roda de prensa que l’obra parla de possibles realitats a les quals ja ens estem encaminant com per exemple on ens poden portar els avenços científics i tecnològics si no els hi donem un bon ús. L’obra es podrà veure fins el 4 de juny.

Lola Baldrich ha remarcat que ‘Adictos’ és una obra que “parla de què ens fa esclaus avui en dia. Un tema delicat, difícil i dolorós, l’adicció que patim als avenços digitals quan no els administrem bé”. S’ha mostrat molt feliç de compartir escenari amb Lola Herrera, de qui se n’ha declarat admiradora, i amb Ana Labordeta, de qui ha explicat que tot i ser amigues des de fa anys encara no havien tingut la oportunitat de treballar juntes.

Publicitat

“Tenim molta pressa i sembla que no tinguem mai prou temps per a pensar i el teatre és un refugi mental on podem reflexionar, ni que sigui una estoneta”, ha destacat Herrera.

Publicitat

Segueix-nos a les xarxes

Més notícies

Subscriu-te al nostre butlletí

Editorial

Opinió